Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
MME
A diétás szabályokat már nagyjából tudod, de nincs erőd belevágni a fogyókúrába? Meglehet, az is elég ahhoz, hogy leadj pár kilót, ha picit odafigyelsz az étkezésedre és kontrollálod a bevitt kalóriát. Mutatunk néhány biztató trükköt!
Képzeld el, hogy nem kell, sőt, tilos koplalnod, csupán másképpen kell étkezned. Megmutatjuk, hogyan működik a szétválasztó módszer, amellyel szinte észrevétlenül lekúsznak rólad a plusz kilók.
Leadsz pár kilót, aztán amikor abbahagyod az éhezést, visszahízod a leadott kilók dupláját. Ismerős a helyzet? Tippjeinkkel végleg búcsút mondhatsz a jojoeffektusnak!
Olykor az is elegendő ahhoz, hogy tartsd a formád, ha odafigyelsz a zsírokra. Zsírszegény hozzávalókkal és a zsírmentes főzési technikákkal is készíthetsz ínycsiklandó fogásokat - megmutatjuk hogyan!
Kis odafigyeléssel és helyes stratégiával nem is olyan nehéz elérni, hogy lapos legyen a hasad, a derekad pedig szép karcsú legyen! Konyhai praktikákkal segítünk abban, hogy csúcsformába kerülj!
A túlsúly sokkal több esztétikai problémánál: életveszélyes egészségügyi következményekkel járhat. Hogyan előzheted meg a bajt, mit tehetsz, ha már jó pár pluszkilót felszedtél? Utánajártunk!
Ez aztán savanyú gyümölcs, mégis érdemes gyakran fogyasztanod, hiszen a „citrancs” erősíti az immunrendszert, és az ereket is tisztítja!
Tudtad, hogy évente átlagosan 36 kg cukrot eszünk meg? És ez a mennyiség pedig egyre nő! Bár a szervezetnek egy bizonyos mennyiségű cukorra szüksége van, a túl magas cukorbevitel viszont nemcsak a testsúlyunkra, de az egészségünkre is kedvezőtlenül hat.
Mindmegette
A gyakori csipegetés nem használ sem az egészségednek, sem az alakodnak. De vajon hogyan győzhetnéd le a gyakori és sokszor mindent elsöprő édesség iránti vágyat? Egyél, hogy fogyj!
Hogy maradnak karcsúak a francia hölgyek a bagett és a croissant országában, és mitől olyan vékonyak a japán nők? Lesd el a titkukat, és lendülj te is csúcsformába!
HL
Uborkaszezon márpedig van – méghozzá a szó legszorosabb értelmében, nem pedig az eseménytelen nyári időszak metaforájaként. Magyarországon nagyjából július elejétől szeptember végéig tart az igazi szezon, az első kisuborkák megjelenésétől az utolsó üvegekbe kerülő savanyú uborkáig.
WM
A hosszú és hideg tél után az ember már alig várja, hogy kitavaszodjon. Ám a tavasz eljövetelét követően nem sokkal máris itt a nyár, és a télikabát alatt elrejtett, a hideg túléléséhez genetikailag magunkra szedett néhány felesleges kilótól jó, ha idejében meg tudunk szabadulni.