Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csirkehúsos töltött padlizsán

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg csirkemellfilé
  • 2 ek olívaolaj
  • 40 dkg hámozott darabolt paradicsom (konzerv)
  • frissen őrölt bors
  • 1 ek provence-i fűszerkeverék
  • 2 db kisebb padlizsán
  • 10 dkg reszelt sajt

Elkészítés

    1. A húst megmossuk, felkockázzuk, vagy ledaráljuk. Az olívaolajat felhevítjük. Hozzáadjuk a húst, és gyakran megkeverve fehéredésig pirítjuk. Hozzáöntjük a darabolt paradicsomot a levével együtt, és 15 percig főzzük. Sózzuk, borsozzuk, ízesítjük a fűszerkeverékkel, majd lehúzzuk a ragut a tűzről.
    2. A megmosott padlizsánokat hosszában félbevágjuk, a vágott oldalukat bevagdossuk. Tepsibe tesszük, és 180 fokos sütőben kb. 20 percig sütjük. A padlizsánok belsejét kikapargatjuk ki kissé, és a raguba keverjük. A ragut pedig a padlizsánokba töltjük.
    3. Elrendezzük mindet egy tepsibe, megszórjuk a reszelt sajttal, és 180 fokon kb. 30 perc alatt aranybarnára sütjük.

    15 KIHAGYHATATLAN FINOMSÁG PADLIZSÁNBÓL >>> 

    5 ÉRDEKESSÉG, AMIT NEM BIZTOS, HOGY TUDTÁL A PADLIZSÁNRÓL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin