Elkészítés: A cukkínit hosszában kettévágjuk, és vékonyan felszeleteljük. A hagymát megtisztítjuk, és vékony karikákra vágjuk. A paprikát negyedeljük, kimagozzuk, és keskeny csíkokra vágjuk. Egy serpenyőben felhevítjük az olajat, a hagymakarikákat kis tűzön üvegesre pirítjuk benne. Hozzáadjuk a paprikacsíkokat és a cukkíni szeleteket, körülbelül 3 percig együtt pároljuk, pirítjuk őket. Utána felöntjük a zöldséglével, és elkeverjük benne a paradicsomszószt is. Sóval, borssal és a fűszerkeverékkel ízesítjük, és befedve kb. 8 percig főzzük. Végül a feldarabolt kecskesajtot is hozzáadjuk, és nagyon rövid ideig együtt főzzük.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre