Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

 Cseresznyegazpacho feta sajttal

15 perc
egyszerű
átlagos
4 adag

Elkészítés

  1. A felszeletelt fokhagymát megpirítjuk az olívaolajon, majd kivesszük. A bagettet felkockázzuk, és a fokhagymás olajban megpirítjuk. A felét félretesszük, a maradékot pedig összekeverjük a kimagozott cseresznyével.
  2. A kígyóuborkát meghámozzuk, magját kikaparjuk, felkockázzuk, és a cseresznyéhez adjuk a feldarabolt piros és sárga kaliforniai paprikával együtt. Hozzákeverjük a vörösborecetet, és felengedjük a paradicsomlével. Egy éjszakára a hűtőbe tesszük.
  3. Másnap pürésítjük és átszűrjük. Sóval, borssal és pár csepp tabasco mártással ízesítjük. Felkockázott feta sajttal, a félretett kenyérkockákkal és felaprított bazsalikommal tálaljuk. 
Ha nem tudod egy éjszakán át pihentetni a levest, akkor minimum 2-4 órát tartsd szobahőmérsékleten.

Ezek is érdekelhetnek

Friss