Elkészítés: A tésztához szétválasztjuk a 3 tojást. A tojásfehhérjéket a cukorral habbá verjük, a tojássárgákat kikeverjük a tejjel, az olajjal és a liszt felével, majd hozzáadjuk a felvert tojásfehérjét. A maradék liszttel elkeverjük a diót, a fahéjat és a sütőport, aztán a masszába forgatjuk. A tésztát papírral fedett tepsibe borítjuk, és 160 fokos sütőben 35-40 percig sütjük.
A krémhez a tejből, a pudingportból és a cukorból hagyományos módon pudingot főzünk, a tojássárgáját a porcukorral kihabosítjuk, majd beletesszük a vaníliás cukrot és a puha margarint. Végül hozzáadjuk a langyosra hűlt pudingot, és összekeverjük.
A tojáshabhoz a tojásfehérjét és a cukrot habbá verjük, a vége felé belecsurgatjuk a citromlevet, és a citrom reszelt héját is hozzákeverjük.
Előveszünk egy üvegtálat, és az aljára tesszük az apró kockákra vágott tészta felét, majd a vaníliás krém felét rákenjünk, és a tojáshab fele is rákerül, majd jön a maradék kockázott tészta, a krém és végül a tojáshab, aminek a tetejére reszelt csokoládé kerül.