Elkészítés: A tésztát kiolvasztom, kettéveszem kinyújtom. Úgy osztom el, hogy egy kerek edényből az alsó része épphogy kilógjon az edény szélén és a tetejére maradjon egy körnek való adag. Kivajazom a tálat, és beleteszem a kinyújtott tésztámat. A gázon kicsi vajon megpárolom a hagymát, beletszem a darált húst, és jól átpárolom. Én a csirkemájat le szoktam darálni, de késsel is pépessé lehet tenni. Ennek a tölteléknek az a titka, hogy a darált húson kívül mindenki olyan zöldséget tesz bele, amilyet szeret. Mehet karfiol, bab, borsó, paprika, paradicsom... bármi. Mikor a darált hús kihűlt, beleütöm a tojást, és beleteszem a csirkemájat, sót, borsot, ízlés szerint fűszert és a zöldségeket is. A lereszelt sajt a legvégén kerül bele. Ráöntöm a tésztára, és a tetejére teszem a kör alakúra nyújtott tésztát. A közepén szoktam hagyni egy 3-4 cm-es lyukat a gőznek. Kb. 30-45 perc alatt készre sütöm. Hagyom langyosra hűlni, és óvatosan kiborítom egy kerek tányérra. A tetejét díszítem sajttal, paradicsommal - ami szemnek és szájnak ingere.