Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szoboszlai elárulta csapattársainak, hogy milyen az igazi magyar gulyás

default user icon
MME
A Liverpool szurkolói most rövid ideig nem láthatják játszani kedvenceiket. Hogy a szünet alatt se unatkozzanak, a csapat egy fantasztikus videóval lepte meg rajongóit, amelyet a Liverpool YouTube-csatornáján láthatnak.

A Liverpool következő meccse október 21-én lesz, amikor is az Everton ellen lépnek pályára. Hogy a szurkolóknak addig se kelljen nélkülözniük kedvenceiket, a klub még szeptember elején készített egy videót, aminek Szoboszlai Dominik, Joel Matip és Diogo Jota a főszereplői – írja cikkében a Magyar Nemzet.

A videóban a futballisták arról beszélnek, hogy mit gondolnak különböző témákról. A vidám kisfilmből kiderült, hogy hármuk közül Szoboszlai kedveli egyedül a horrorfilmeket, amerikai sitcomokat csak Matip néz, a videójátékokban pedig Jota verhetetlen. Szoboszlai azért elárulta, hogy néha ő is játszik a FIFA nevű játékkal, de nem túl jó benne. „Egyébként is, én inkább a való életben lövök gólokat” – tette hozzá nevetve.

A tetoválás témakört boncolgatva a magyar középpályás került a középpontba, hiszen hármuk közül csak ő büszkélkedhet a testére varrt motívumokkal és idézetekkel. Elmondta, hogy a bal karján lévő idézet a Liverpool legendájához, Steven Gerrardhoz köthető. („A tehetség isteni áldás, de akarat és alázat nélkül mit sem ér” – így szól az idézet, ami sokak szerint nem Gerrard szájából hangzott el, de persze ez a történet szempontjából és a szurkolók szerint sem fontos.)

És természetesen eljött a pillanat, amikor szóba került a gulyásleves is. Jothának fogalma sem volt, hogy mi az, mire Szoboszlai felvilágosította csapattársát, hogy az igazi magyar gulyás leves állagú, és természetesen édesanyja készíti a legjobban.

A videót itt tudod megnézni:

 

(Borítókép: Török Attila/Nemzeti Sport)

Ajánljuk még:

 

 


Ezek is érdekelhetnek

Friss