Előkészítés: A tésztához a vajat a tojással, a tejjel, a liszttel, egy csipet sóval összegyúrjuk, cipóvá formázzunk, fóliába csomagoljuk, és 1 órára a hűtőbe tesszük. Közben a káposztát leöblítjük, lecsepegtetjük. A szalonnát kis kockákra vágjuk. A sütőt 200Cº fokra (gázsütő 3. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: Felforrósítjuk az olajat, ropogósra sütjük benne a szalonnát. Hozzáadjuk a káposztát, ráöntjük az almalevet és a zöldséglevest, és fedő alatt 5 percig pároljuk. A káposztát a mustárral, sóval, borssal fűszerezzük, belekeverjük a tejfölt, és 3-4 percig pároljuk. Hagyjuk kihűlni. A snidlinget leöblítjük, összevágjuk. A tojással együtt a kihűlt masszához keverjük. Kivajazunk egy tepsit. A tésztát kinyújtjuk, és a tepsibe nyomkodjuk, villával több helyen megszurkáljuk. A tésztára borítjuk a káposztás masszát, befedjük a sajttal, és a sütőben kb. 40 percig sütjük. Paradicsomsalátával nagyon finom!