Előkészítés:
A csülköt megmossuk, hideg vízbe tesszük, és puhára főzzük. A megfőtt csülköt a főzőléből kivesszük, kihűtjük, kicsontozzuk, és kockára vágjuk. A karalábét megtisztítjuk, és apró kockákra vágjuk. A petrezselymet megmossuk, felaprítjuk.
Elkészítés:
1. Nagy serpenyőben felmelegítjük az olajat, beletesszük a kalarábét, a petrezselymet, megsózzuk, és kb. fél dl vízzel felöntve, kevergetve puhára pároljuk.
2. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. Tűzálló tálban a karalábét és a főtt csülköt egymásra rétegezzük, meglocsoljuk a tejföllel, és a sütőben kb. 20 perc alatt átsütjük. Forrón tálaljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre