Pulykás tortillatekercs

MME MME
60 perc
egyszerű
átlagos
6 adag
Hozzávalók
Allergének
  • Glutén
  • Tej

Elkészítés

  1. A pulykás tortillatekercs elkészítéséhez a húst megmossuk, szárazra töröljük, és felcsíkozzuk. A húscsíkokat aranyszínűre sütjük a felforrósított olajon. Ezután sózzuk és borsozzuk.
  2. Az uborkát és a répát megmossuk, a répát meg is hámozzuk. Mindkét zöldséget gyufaszálnyi csíkokra vágjuk. A fokhagymát meghámozzuk, összezúzzuk, a joghurthoz keverjük egy kevés sóval együtt. Végül a joghurtba forgatjuk a spenótot, valamint az uborka- és répacsíkokat.
  3. A tortillákat átmelegítjük száraz serpenyőben. A joghurtos salátából mindenre halmozunk egy keveset, majd elrendezzük rajtuk a sült húscsíkokat. Végül feltekerjük a tortillákat, és azonnal tálaljuk. 

 

Ezek is érdekelhetnek

Friss