Először a krémet készítsük el: 1 liter tejet a cukorral tegyük fel melegedni, a maradék tejben a pudingporokat kézi habverő segítségével keverjük simára, majd adjuk hozzá a forrásban lévő tejhez, addig forraljuk, állandó kevergetés mellett, amíg besűrűsödik, vegyük le a tűzről, néha meg-megkevergetve hűtsük ki.
A kávét főzzük le, hűtsük ki. Aki szereti, illetve, ahol gyerekek nem esznek belőle, ízesítheti kevés rummal.
A Hulalát verjük kemény habbá, és a kihűlt pudinggal egy kézi habverő segítségével keverjük össze.
Egy 26-28 cm-es tortakarikát helyezzük tálcára, vagy a leendő tálaló tálra, és kezdjük el rétegezni a tortát: először a babapiskótákat mártsuk meg a kávéban, de semmiképp se áztassuk el! Ezekkel rakjuk ki a tortakarika alját, majd a krém 1/3-a kerül rá, ismét kávéba mártogatott piskóta következik, a maradék krém fele, kávéba mártogatott piskóta, és a maradék krémmel zárjuk a rétegezést. Tegyük a tortát, egy éjszakára hűtőbe, másnap tortacsipkével ellátott tálra borítjuk, a tortakarikát, óvatosan leemeljük róla, és felvert Hulalával díszítjük. Azonnal tálalható.