Elkészítés: A tonhal és ringli levét lecsepegtetjük. A kapribogyót apróra vágjuk. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és nagyon apróra összevágjuk.
A tokaji aszút, a majonézt, a hagymát, a fokhagymát, az olajat, a kaprit és a tonhalat tálba tesszük, villával összetörjük, és simára keverjük. Hozzáadjuk a paprikát, sózzuk, borsozzuk, átkeverjük, majd hűtőbe tesszük kb. 1 óra hosszára.
A sajtból kis darabkákat vágunk a díszítéshez. A kenyérszeleteket négyfelé vágjuk, megkenjük a jól lehűlt pástétommal. Mindegyikre teszünk egy kis darab sajtot, ringlidarabkát és kapribogyót.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre