Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Grillhoroszkóp: így sütögetnek legszívesebben a különböző csillagjegyek

default user icon
MME
Mi illik hozzád: inkább kolbászt süss, vagy próbálkozz ínyencségekkel? A grillhoroszkóp irányt mutat – nézd meg, a különböző csillagjegyek szülöttei milyen sütögetésen érzik leginkább jól magukat!

Kos

Egy vérbeli Kos lendületesen indítja a sütögetést. A hosszas főzőcskézés és az órákig tartó marinálás meg se kottyan neki. Az időjárás változásaira is spontán reagál, főleg egy könnyen kezelhető grilltípussal. Bár a Kos tűzjegy, mégis a jegy szülöttének gondja akadhat az elektromos és a gázgrillekkel, jobban tudja kezelni az egyszerűbbeket. Specialitása az úgynevezett grillfáklya, mert szeret mindent, ami ropogós és fűszeres.

 

Bika

A két lábbal a földön álló Bika hobbiként tekint a grillezésre. Ő egyébként is az a típus, aki szeret otthon főzni. Számára a grillsütő alapfelszerelés, és igazi gourmant-ként szívesen próbál ki újabb és újabb recepteket. Előnyös, ha a teraszon alakít ki sütögetésre alkalmas helyet – legjobb egy valamennyire falba épített típus. Nyáron kolbászok csillognak benne, ősszel és télen kandallóként is megállja a helyét, de lehet egyszerűen csak rusztikus dekorelem.

Ikrek

Az Ikrek jegybe tartozók érdeklődők és játékosak, és mindig lelkesednek az újításokért. Mivel mindig mozgásban vannak, számukra a legjobb választás egy kis mobil sütő, amelyet felállíthatnak a tóparton, erkélyen vagy kempingsátor mellett is. Az Ikrek spontán meginvitálja családtagjait, barátait és szomszédait egy kis barátságos környezetben tartott, grillezéssel egybekötött italozásra. Minden ilyen sütögetés nagy esemény a számára.


Rák

Sok Rák egy egyszer használatos grillezővel indítja sütögetős karrierjét, a holdfényes tóparton. De az is elég valószínű, hogy ez nem marad így. Keveseket foglalkoztat annyira a hírneve, mint a Rákot, így könnyen veszi a köröket a grillmester cím felé. Nála minden jöhet a sütőbe, aminek jó íze van: Rib eye steak, Scampi (rákféle) vagy akár sertésnyak. Szívesen szolgálja fel ezeket speciális öntetekkel és szószokkal, előnyben részesítve az enyhébb ízesítést.

Oroszlán

A tipikus Oroszlánnak gyengéje a grillezett hús. A bécsi virsli nála legfeljebb előétel lehet, sokkal szívesebben dob rá a rácsra különféle amerikai steakeket. Barátaival nagyvonalú vendéglátóként viselkedik, és szívesen látja akár az egész szomszédságot impozáns luxusgrillje körül. Nála a füst miatt sem kell aggódni.

Szűz

Az ő esetében a tudatos táplálkozás és az egészséges életmód is hozzátartozik a grillezéshez. A gázzal működő grilltípust választva elkerüli a füstöt, a csöpögő zsírt, és arra sem kell, hogy gondja legyen, hogy a művelet végén hogy tisztítja meg a hamutól a szerkezetet. Elvégre számára tényleg különösen fontos a tisztaság. A lazacsteak, sovány pulyka, csirke- vagy marhahús mellett zöldségeket is pirít a rácson: kukoricacsövet, cukkinit és grillezett burgonyát is felszolgál.

 

AZt, HOGY HOGYAN SZERET GRILLEZNI A MÉRLEG, A SKORPIÓ, A NYILAS, A BAK, A VÍZÖNTŐ ÉS A HALAK, AZ ASTRONET.HU CIKKÉBEN MEGTALÁLOD! 

Ezek is érdekelhetnek

Friss