Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gombás-zöldspárgás tészta

45 perc
egyszerű
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A tésztát megfőzöm, és lecsepegtetem. Amíg a tészta fő, a gombát gyorsan megtiszítom, felszeletelem, és kevés vajon puhára párolom. Rádobálom az apróra vágott spárgát, és sóval, borssal, ételízesítővel átpirítom. Egy kis lábasban vajból, lisztből, és tejből besamelt készítek, és ráöntöm a gombás-spárgára. Alaposan összekeverem, majd a tésztára öntöm, és a tésztát is jól összekeverem. Az egészet egy jénaiba öntöm, megszórom reszelt sajttal, és előmelegített sütőben 15 perc alatt megsütöm.
Meghintem apróra vágott petrezselyemmel a tetejét és forrón tálalom.

Ezek is érdekelhetnek