Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Végünk! Így mosolyog a szülinapi tortái felett David Beckham

default user icon
MME
David Beckham angol futball-legenda tegnap töltötte be a 48-at, amit nem egy, de mindjárt két tortával is megünnepelt – ahogy az a Beckham családban szokás!

Tegnap dupla ünnep volt Nagy-Britanniában: nemcsak a walesi herceg és hercegné lányának, Saroltának volt születésnapja, hanem a valaha volt egyik legnagyobb angol futballsztárnak, David Beckhamnek is! A közszeretetben álló Beckhamet mindig tisztességgel megünnepli a családja: felesége, Victoria és a gyerekek, Romero, Cruz, Harper Seven és Brooklyn évről évre többfelvonásos fiesztával és legalább 2 tortával köszönti a családfőt. 

A tavalyi két torta között hatalmas volt a kontraszt: az egyik egy fánktrióból álló tányérdesszert volt, három gyertyával, a tányérra skiccelt csokifelirattal, a másik pedig a világ legviccesebb tortakölteménye, ami egy gyurmafilmjelenetnek is beillett volna: a torta Beckhamék jachtját, a díszítés a családot ábrázolta, mindenkit abban a helyzetben, amit a hajón a legszívesebben csinál.

A három fánkból álló tányérdesszerttorta:



És a mókatorta – minden szögből:

 

 

 

 

Az idei, 48. szülinap kevésbé tréfásan, de annál tartalmasabban telt – és persze David idén is megkapta a két tortáját, ami úgy tűnik, hagyományosan jár neki:

 

(Borítókép: Northfoto)

Ajánljuk még:

 

Ezek is érdekelhetnek