Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

David Beckham eszméletlenül cuki karácsonyi videót posztolt

default user icon
MME
A szíveket előbb megdobogtató majd megolvasztó karácsonyi videóval jelentkezett David Beckham, futball-legenda, Victoria Beckham férje.

A jelenet a következő: karácsonyi pulcsiban, az egyik tündéri kutyájának társaságában David Beckham ajándékot csomagol, mindez Csajkovszkij Diótörőjének legismertebb zenei motívumával aláfestve. Belekortyol egy pohár viszkibe, és odapasszolja a labdát a kis barátjának, aki továbbpasszolja, természtesen, tűpontosan eltalálva a villanykapcsolót, amitől az ajándékhalomra tekert fényfüzér világítani kezd. 

 

Hát, mi azonnal karácsonyi hangulatba kerültünk, és - majdnem - mindennél jobban szeretnénk megkóstolni a David Beckham nevével fémjelzett, elegáns, királykék csomagolású skót viszkit, a Haig Club-ot!

A jó hír az, hogy akár meg is rendelhetnénk a Tescoból, mindössze 28 fontért (kb.13 forintért) ami, tekintve, hogy egy A-listás celeb tulajdonában lévő brandről van szó, meglepően középkategóriás.

Az egykori futballsztár - és Victoria Beckham férje és gyermekeinek, Brooklynnak, Romeronak, Cruznak és  Harmper Sevennek az édesapja - arca és partnere a brandnek, amit Skócia legrégebbi  lepárló üzemében, Cameronbridge gyártanak, folyamatos desztillációval, csak grain whiskyk (azaz gabona whisky, amiben főként kukorica és búza van) felhasználásával.

Ezek is érdekelhetnek

Friss