Elkészítés: A krumplikat héjában megfőzöm. Ezalatt a hagymát apró kockára vágom, a cukkinit megmosom, és szintén felkockázom.
Kevés olajon üvegesre párolom a hagymát, majd hozzáadom a cukkinit és a fokhagymát. A végefelé teszem rá a gulyáskrémet, összeforgatom, majd lehúzom a tűzről, nehogy leégjen.
Amikor a krumpli megpuhult, meghámozom, villával összetöröm, és hozzáadom a cukkinis keveréket. Ezzel jól összedolgozom, majd kisebb golyókat formázok a masszából. A golyókat reszelt sajtba forgatom, és egy tepsibe teszem. Sütőben addig sütöm, amíg a sajt megpirul rajta.
Köretnek vagy magában is nagyon finom.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre