Elkészítés: Az olívaolajat egy nagyobb keverőtálba tesszük, citromlével, zúzott fokhagymával, borssal, sóval ízesítjük, majd habverővel habosra keverjük. Az öntetbe beleforgatjuk a vékony szeletekre vágott csirkemellet, a jól lecsepegtetett kukoricát, a vékony csíkokra vágott sárgarépát, a leöblített rukkolasalátát és a csíkokra vágott paprikát. A salátát lazán átforgatjuk, hogy az öntet jól átjárja, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Közben a palacsinta hozzávalóiból sűrű palacsintatésztát készítünk, majd beleforgatjuk a konzerv csemege kukoricát a levével együtt. A palacsintatésztából, olajjal kikent palacsintasütőben négy vastag palacsintát sütünk.
Tálaláskor a palacsintát tányérra helyezzük, az egyik felére ráhalmozzuk a salátát, majd a másik felét ráhajtjuk. Külön tálkában metélőhagymával ízesített majonézmártást adunk mellé.