hdb20-bg hdb20-img hdb20-img

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Csilis gulyásleves

MME MME
90 perc
bonyolult
megfizethető
4 adag

Elkészítés

  1. Az apróra vágott hagymát a felolvasztott zsíron megpirítjuk, majd hozzáadjuk a megmosott és kockára vágott marhahúst. Pirospaprikával, borssal és sóval fűszerezzük, majd felöntjük vízzel.
  2. A húshoz hozzáadjuk a lecsót, a megtisztított, fokhagymanyomón átnyomottfokhagymát, a majoránnát és a felkarikázott csilipaprikát is, majd főzzük, amíg a hús szinte teljesen meg nem puhul. Ekkor beletesszük a megtisztított és kockára vágott burgonyát, majd ezt ispuhára főzzük.

TÁRKONYOS ZÖLDBABLEVES GAZDAGON >>> 

Megjegyzés

Amikor a pirospaprikát a húsra szórod, húzd le az edényt a tűzről, nehogy a paprika megkeseredjen. Ha nem szereted a túl erős ízeket, a csilipaprikát magozd ki. Ha kedveled, rakhatsz bele kicsit többet is, attól függően, mennyire erőset vásároltál. - MME

Ezek is érdekelhetnek