Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ronaldo 39 éves lett - ilyen káprázatos tortákkal ünnepelt a futball-legenda

default user icon
MME
Cristiano Ronaldo utolsó hármassal kezdődő születésnapját ünnepelte tegnap, ami - ahogy ő maga is írta az Instagramon - a lehető legtökéletesebben sikerült. Mutatjuk a tortákat!

Cristiano Ronaldo 39 éves lett tegnap - bár ránézésre legalább legalább ötöt gond nélkül letagadhatna. A portugál klasszis természetesen nem csupán a genetikának, hanem a kőkemény edzések mellett az étkezésnek is köszönheti elképesztően jó formáját. Rengeteg magas fehérjetartalmú ételt, elsősorban sok halat fogyaszt, emellett sok zöldséget is eszik (az egyik kedvenc étele pedig a bacalhau a brás - aminek az elkészítését itt meg is nézheted), kólát biztosan nem iszik - de úgy sejtjük, hogy ha valamikor, hát a születésnapján biztosan bűnözésre adja a fejét, kicsit lazít a szigorú diétáján, és eszik egy-egy szeletet a lent látható káprázatos tortacsodákból! 


"Hálás vagyok, hogy a 39. születésnapomat a lehető legjobban telik: a családommal, aztán irány az pálya! Köszönöm a kedves köszöntéseket!" - írta az Al-Nassr világhírű csatára.

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek