Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Demeter Emőke
Cikk
MME
Narancslekvárt készíteni egyszerű, érdemes még az ünnepek előtt nekifogni. Nemcsak süteményekhez, mártogatósnak jó, de szép üvegbe töltve ajándéknak is tökéletes. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
SÁNDOR ADRIENN
Ahány ház, annyi szokás - a padlizsánkrémmel is hasonló a helyzet: ezt is úgy variálhatod, ahogy szereted. Akár majonézzel, akár tejföllel, vagy fokhagymával, esetleg zöldfűszerrel, vagy csilivel készíted, isteni finom krémet kapsz, amit pirítósra kenhetsz, vagy mártogatósként is fogyaszthatsz grissinivel, vagy tortillacsipsszel.
Hajdu István László
Olcsó, laktató és isteni! Annak ellenére, hogy krumplipüréből sosem elég, könnyen megunhatjuk a hagyományos verziót. Íme néhány variáció a különleges ízek kedvelőinek!
Kard Sándorné
Gallicoop
Csonka Enikő
Tóth-Nacsa Ágnes
NOVOBÁCZKY NÓRA