Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Szomorú hír érkezett: ez a bisztró nem nyit ki többé

Azt látjuk és tapasztaljuk, hogy a nehéz anyagi helyzet miatt sorra zárnak be a vendéglátóhelyek. Sajnos erre a sorsa jutott a Káli-medencében található Andriska Pékbisztró is, amely 2020-ban indult útjára. Aztán úgy alakult, hogy a hely tavaly szeptemberben volt nyitva utoljára.

A két tulajdonos, Török András és Major Zsófi akkor, tavaly ősszel írták a közösségi oldalukon, hogy egy időre megállnak, pihennek és terveznek, azonban tegnap bejelentették, hogy végleg elbúcsúznak.

 „Amikor a nyári szezon végén úgy döntöttünk, tartunk egy kis szünetet, nem tudtuk, mennyi időt fog igénybe venni az újratervezés, amire egy ideje már készültünk. Mert az elmúlt évek alatt megéltünk rengeteg fontos tapasztalatot, nagyon jót és kevésbé jót, és mi magunk is sokat változtunk, tanultunk.

Ahogy az elmúlt hónapokban terveztünk, és közben szép lassan hátraléptünk attól, amit előtte éjjel-nappal csináltunk, elkezdtünk megélni új dolgokat. Becsukódott egy ajtó, és kinyílt egy új világ.

Mostanra meghoztuk azt a döntést, hogy itt és most, nem folytatjuk. Az Andriska története ezzel biztosan nem ér véget, mert az, ami miatt elkezdtük, hogy ételt és élményt kínálhassunk Nektek, továbbra is a szenvedélyünk marad. Köszönjük Mindenkinek, aki velünk volt ezen az úton. Fantasztikus, és meghatározó utazás volt!” – írják Facebook bejegyzésükben.

Borítókép: Andriska Pékbisztró Facebook-oldala

Ajánljuk még:

Ezek is érdekelhetnek

Friss