Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vacsora a családnak 1000 forintból?! A Lidlben találtuk meg hozzá a legtutibb alapanyagot!

default user icon
MME
Ugye, hihetelenül hangzik, hogy egy négyfős család vacsorája nagyjából 1000 forintból elkészíthető? Pedig a szerdáig érvényes Lidl katalógusban erre a csodára bukkantunk: a teljes csirkecomb ugyanis 799 forintos kilóáron kapható - úgyhogy máris összegyűjtöttük hozzá a kedvenc receptjetinket, hátha kedvetek támad megfőzni valamelyiket.

A csirkecomb csodálatos alapanyag: könnyen beszerezhető, laktató, szaftosabb, mint a sokak által favorizált csirkemell, semleges ízének köszönhetően szinte végtelen számú módon el lehet készíteni, és mindenféle köret jól illik hozzá. Kell ennél több? Ó, igen: pénztárcabarát! Külösen most, hogy az aktuális Lidl katalógust forgatva megláttuk, hogy mindössze 799 Ft/kg áron kapható a teljes - tehát a farral együtt - változat!

A csirkecomb tehát több mint kiadós, készülhet tepsiben, serpenyőben, grillen, air fryerben, sokféleképpen fűszerezhetjük, pácolhatjuk, süthetjük sóágyon, kiránthatjuk, baconbe tekerhetjük, megtölthetjük, sülhet magában vagy zöldségekkel, sőt, még gyümölcsökkel is. Tényleg csak a fantáziánk szabhat határt annak, hogy milyen módon készítjük el! Brutál finom csirkecombreceptek következnek!

CSICSERIBORSÓS-PARADICSOMOS CSIRKECOMB >>>

 GÖRÖGÖS CSIRKECOMB BAZSALIKOMOS SÜLT PARADICSOMMAL >>> 

 MEXIKÓI CSIRKECOMB BULGURRAL >>>

BORZAS CSIRKECOMB >>> 

 TÖLTÖTT CSIRKECOMBOK >>>


Ezek is érdekelhetnek

Friss