A krémhez a pudingport sűrűsödésig főzzük a tejben. Amikor besűrüsödött, belerakjuk a cukrot, elkeverjük, és amikor már langyosra hűlt, hozzákeverjük a tejfölt és a citrom reszelt héját. Félretesszük, és hagyjuk hűlni.
A tésztához összegyúrjuk a lisztet, a margarint, a cukrot és a tojásokat, kb. 4 evőkanál tejet öntünk hozzá, végül hozzáadunk egy csipet sót és reszelt citromhéjat. Alaposan összegyúrjuk, majd hűtőben pihentetjük kb. fél óráig.
A tésztát kettéválasztjuk, majd egy 40 x 32 cm-es tepsi méretére kinyújtjuk őket, és az egyiket belesimítjuk a sütőpapírral bélelt tepsibe, villával megszurkáljuk. Egyenletesen rákenjük a krémet, majd beborítjuk a tészta másik felével.
170 fokra előmelegített sütőben kb. 25 - 30 percig sütjük. A tepsiben hagyjuk kihűlni, majd meghintjük porcukorral, és felszeleteljük.