Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Igazi karácsonyi varázslat: Szekeres Adrien karácsonyi koncert 12 helyszínen!

Legszebb karácsonyi dalaival, valamint olyan szívből szóló slágerekkel járja Magyarországot Szekeres Adrien, mint a Kicsi szív vagy az Olyan, mint te, melyek nem maradhatnak ki egyetlen koncert műsorából sem. Decemberben karácsonyi varázslattal tölti meg 12 város helyszíneit az ország egyedülálló hangú énekesnője.

- Az adventi rohanásban fontos lenne, hogy egy kicsit ráhangolódjunk az ünnepre, hogy a lelkünket is felkészítsük a karácsonyra. Úgy gondolom, hogy ennek jó eszköze a zene, ami áthangol bennünket, ami közelebb hozza az ünnep hangulatát – emelte ki Szekeres Adrien.

Az énekesnő az elmúlt években számos adventi koncertet adott már. Templomokba és nagy koncerttermekbe is elvitte a karácsony hangulatát egy-egy feledhetetlen hangulatú estére. - Van olyan város, ahol már többször is adtunk karácsonyi koncertet, és a közönségtől mindig kapok olyan üzeneteket, amikben azt írják, hogy jövőre újra ugyanitt. Visszavárnak, mert a karácsonyi dalaim már ugyanúgy hozzátartoznak számukra az ünnephez, mint a csillagszóró vagy a gyertyafény – árulta el az énekesnő.

A koncert egy igazi családi kikapcsolódás lehet, ahol kicsik és nagyok egyaránt találnak maguknak szívhez szóló, ünnepi dallamot. Nem maradhat el az örök klasszikus, az Ave Maria, de a gyerekek kedvence, a Száncsengő csilingel című dal sem.

– Nagyon szeretem látni, amikor a különböző generációk együtt jönnek a koncertre, amikor a nagymama kézen fogja az unokáját. Ezúttal is minden korosztály talál majd magának ismerős, dúdolni való dallamot – emelte ki Szekeres Adrien.

FŐZZ SZEKERES ADRIENNEL: ÍME A FŐISPÁN, AVAGY A DIÓHABOS LINZERRÚD, AMI NÉKÜL NINCS KARÁCSONY! >>> 
KÉT ISTENI FOGÁS - EGY RECEPTBŐL: RESZTELT MÁJ ÉS PÁSTÉTOM SZEKERES ADRIENNEL >>> 
ÖSSZEFŐZÜNK SZEKERES ADRIENNEL: TÚRÓS PALACSINTA - LUXUSKIVITELBEN! >>> 
  • Kinyomtatom
  • Elmentem
  • Elküldöm
Promóció

Magazin