Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Sajttortás brownie

default user icon

Hozzávalók

  • 1 bögre liszt
  • 10 dkg kristálycukor
  • 2 ek keserű kakaópor
  • 1 csomag sütőpor
  • 2 db tojás
  • 20 dkg vaj
  • 1 dl natúr joghurt
  • 1/2 bögre víz
  • A sajtkrémhez:
  • 20 dkg krémsajt
  • 1,5 teáskanál vaníliapuding por
  • 10 dkg porcukor
  • 1/2 teáskanál vaníliakivonat
  • 1 db tojás
  • 6 dl tejszín (30%-os zsírtartalmú)

Elkészítés

    1. A lisztet a cukorral, a kakaóporral és a sütőporral összeforgatjuk, hozzáadjuk a két tojást, az apróra vágott étcsokoládét és diót, majd beleöntjük az olvasztott margarint, a joghurtot és a vizet és botmixerrel összekeverjük. A massza felét kivajazott, kilisztezett tepsibe öntjük.
    2. A sajtkrémet elektromos habverővel, alacsony sebességen összekeverjük a vaníliapuding-porral, a cukorral, a vaníliakivonattal, a tojással és a tejszínnel. Addig folytatjuk, amíg a keverék sima lesz, és az összetevők teljesen összeállnak. 
    3. A sajtkrémes masszát ráöntjük a brownie tetejére, egy szilikonlapáttal eligazgatjuk, majd ráöntjük a maradék kakaós masszát. Előmelegített sütőben 175 fokon 45-50 percig sütjük.

    11+1 BROWNIE VARIÁCIÓ, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD! >>>

    13 CSOKIS FINOMSÁG, AMIT KÉPTELENSÉG VISSZAUTASÍTANI! >>>

    ELRONTHATATLAN DESSZERTEK SÜTÉS NÉLKÜL: 13 OLTÁRI SAJTTORTA >>>


  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin