Sonkás tészta (maradék húsvéti sonkából)

default user icon

Hozzávalók

  • 50 dkg spagetti tészta
  • 5 dl főzőtejszín
  • 20-30 dkg füstölt sonka
  • 20 dkg sajt
  • bors
  • petrezselyemzöld
  • olaj

Elkészítés

    1. A tésztát sós vízben kifőzzük a csomagoláson található utasítás szerint, majd leszűrjük.
    2. A maradék húsvéti sonkát felkockázzuk, és egy kevés olajon megpirítjuk. Felöntjük a tejszínnel, megsózzuk, megborsozzuk, majd hozzákeverjük a tésztát. Alaposan összeforgatjuk, majd reszelt sajttal és aprított petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Hasonló Receptek

Magazin