Előkészítés: A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk, és felaprítjuk. A kolbász bőréből kinyomkodjuk a kolbászhúst. A márványsajtot villával összetörjük vagy lereszeljük. A sütőt 180 fokra (gázsütő 2. fokozat) előmelegítjük.
Elkészítés: A zöldségeket egy tálban összekeverjük, megsózzuk, borsozzuk. Egy tűzálló tálat kikenünk vajjal, beszórjuk zsemlemorzsával. Beleöntjük a zöldségkeveréket, elsimítjuk. A zöldség tetején egyenletesen elosztjuk a kolbászhúst. A tejfölt simára keverjük a tojással, majd beletesszük a márványsajtot, azzal is összekeverjük, és a kolbászra öntjük. A sütőben kb. 1 óra hosszat sütjük úgy, hogy a sütési idő felénél a hőt 160 fokra (gázsütő 1. fokozat) mérsékeljük. Az elkészült egytálételt forrón kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 1 óra 20 perc múlva
1 adag: 482 kcal
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre