Spenótos frittata

30 perc
bonyolult
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A hagymát, a paprikát és a gombát felszeletelem, a fokhagymát aprítom, a paradicsomot nyolcadolom. A hagymazöldet félreteszem, a spenótot felvagdalom.

Egy nyél nélküli serpenyőben az olajon megdinsztelem a hagymát. Hozzáteszem a zöldségeket, fűszerezem. Időnként megkeverem. Közben a tojást a tejjel felverem, fűszerezem, a zöldségekre öntöm.

A sajtot lereszelem, a rántottára szórom. 10 perc elteltével rászórom az újhagyma zöldjét, s a serpenyőt beteszem a 200 C fokra előmelegített sütőbe, grill fokozaton még 10 percig sütöm.

Kakukkfűvel és oreganóval meghintve, kenyérrel tálalom.

Megjegyzés

A frittata az olaszok rántottája. A hozzávalók tetszőlegesek, én most ezt a változatot készítettem el. - hobbychef

Ezek is érdekelhetnek

Friss