Elkészítés: Előszőr a tésztát készítjük el: a lisztet elkeverjük a sütőporral és a cukorral. Elmorzsoljuk benne a zsírt, beletesszük a tojást, majd a tejföllel összegyúrjuk. Három lapot készítünk, és tepsi hátulján kisütjük.
A töltelékhez a vízből és a cukorból szirupot főzünk, lehűtjük. A diót,
a kakaót és a rumot a kihűlt sziruppal összekeverjük. Az egyik tésztalapot összetörjük, és ezt is a krémhez keverjük.
Az egyik lapra rákenjük a krémet, ráhelyezzük a másik lapot. A mázhoz a porcukrot, a pudingport, a margarint és a tejet összekeverjük, felolvasztjuk, hogy kenhető legyen. Nem szabad főzni!! A mázat rákenjük a süteményre, és megvárjuk, hogy megszilárduljon.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre