Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Mézes-joghurtos csirke cornflakes bundában

60 perc
mester
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A csirkeszárnyat megtisztítom, befűszerezem.

Egy tepsit (vagy egy kerek edényt) sütőpapírral kibélelek. A szalonnát a papírra helyezem, erre kerül majd a csirke.

A natúr joghurtot és a mézet összekeverem, a cornflakest egy tálba teszem, és kissé összetöröm.

Először a mézes joghurtban forgatom meg a csirkehúst, majd a cornflakes-ben. A tepsibe helyezett szalonnaszeletekre helyezem a húst.
A maradék mézes joghurttal leöntöm, és szórok még egy kevés cornflakes-t a tetejére.

180 fokra előmelegített sütőben közepes lángon fedő alatt megpárolom, majd a fedőt levéve ráteszem a sajtot, és aranybarnára sütöm.

Megjegyzés

Köretnek ajánlom hozzá a currys rizst vagy egy kis burgonyapürét.
- pszrita

Ezek is érdekelhetnek

Friss