Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Kubai sertéskaraj

MME MME
3.7/5
90 perc
bonyolult
átlagos
Hozzávalók

Elkészítés

Elkészítés: A karajt megmosom, leszárítom, majd minden oldalát besózom. A felhevített olajon, erős lángon lepirítom, és 1-1 dl vizet és ananászlevet aláöntök. Befedve puhára párolom. Közben saját levével locsolgatom és forgatom. Ha a hús már puha, 10 perc pihentetés után felszeletelem. Tepsibe állítom a szeleteket állítva úgy, hogy minden szelet mögé egy karika ananászt teszek. Ha az utolsó és első szelet a tepsinek ütközik, nem fog szétesni. A megmaradt pecsenyelevet mustárral, borssal, szerecsendióval és a konzerv levével összekeverem, és a húsra öntöm. Előmelegített sütőben pirosra sütöm a tetejét. A megmaradt ananászt apró kockákra vágom, és párolt rizzsel összekeverem. Reszelt sajttal meghintve tálalom.

Ezek is érdekelhetnek