Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Krémes borsós gnocci

30 perc
egyszerű
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. Előmelegítjük a sütőt 190 fokra. Egy nagyobb lábosban vizet forralunk, majd megsózzuk. Beleöntük a gnoccikat, majd ha feljönnek a víz felszínére egy szűrő segítségével egy tálba rakjuk őket.
  2. Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat, majd megpirítjuk rajta az összevágott sonkát. Ha lepirult, félretesszük a gnocci mellé, majd ugyanabban a serpenyőben a hagymákat is megpirítjuk és hozzáadjuk a tejszínt. Összeforraljuk, majd sózzuk, borsozzuk.
  3. Hozzáadjuk a hagymás krémhez a gnoccit, a borsó felét és a sonkát, 3 percig főzzük, majd egy tűzálló edénybe helyezzük és az előmelegített sütőbe helyezve 20 percig sütjük.
  4. Ha kész, hozzáadjuk a maradék borsót és friss bazsalikomlevélel és parmezánnal ízesítjük.

ZÖLDBORSÓ - MIT FŐZZÜNK BELŐLE? 4 BOMBAJÓ RECEPT! >>> 

SONKÁS FINOMSÁGOK >>> 

TÖKÉLETES GNOCCI RECEPTEK >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss