Elkészítés: Az apróra vágott hagymát a zsíron megpirítom, hozzáadom a zúzott fokhagymát, megszórom a köménymaggal és a pirospaprikával. Beleadom a kockákra vágott mangalicahúst, zsírjára pirítom.
A káposzta levét kicsavarom, kevés vízzel felengedve a húshoz adom. A zöldpaprikát és paradicsomot nagyobb darabokra vágom, azt is beleteszem. Sózzuk ízlés szerint. Fedő alatt puhára párolom.
Amikor kész, tejfölös habarással besűrítem, kiforralom. Mivel mi erősen szeretjük, 1 cseresznyepaprikát is belefőzök.
Frissen sütött tócsnival tálalom, tejfölt kínálok mellé.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre