Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept
Malmos Szilvia
Cikk
MME
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök!
PATAKY KRISZTINA
Chrenkó Viki
A francia konyha öt alapmártásának egyike az aránylag könnyen elkészíthető, sokféleképp ízesíthető és sok mindenre felhasználható besamel. Számtalan klasszikus fogás nélkülözhetetlen összetevője, így például a lasagne is elképzelhetetlen lenne nélküle. De van élet a lasagnén túl is, most 13 mennyei fogást mutatunk besamellel!
Unod minden vasárnap a hagyományos rántott húst sütögetni? Próbálj ki valami mást! Sorozatunkban hétről hétre olyan fogásokat gyűjtünk össze nektek, melyekkel nem vallotok szégyent a hétvégén akár a családra, akár egy nagyobb vendégseregre főztök! A receptek között a szárnyas-, a marha-, hal- és a sertéshúskedvelők is megtalálják a kedvencüket, de a tésztaimádók, az egytálétel-rajongók és a vegetáriánusok találnak köztük kedvükre valót!
CSEH JÁNOS
WM
A muszaka a görög, török, balkáni vidék egyik kedvelt fogása, amelynek az alapját a padlizsán és a darált bárányhús adja.