Mindmegette.hu
Keress receptre vagy hozzávalóra
Cikk
Juhász Orsolya
Aki szeretne tökéletes alakkal hódítani a strandon, még éppen időben olvassa új sorozatunkat! Kiderítjük, hogy mit kell enni és inni ahhoz, hogy igazán magabiztosak legyünk nyáron a fürdőruhánkban. Az első részben a fűszerekkel foglalkozunk, hogy igazán intenzív ízekkel alapozzuk meg az új étrendünket.
MME
Az ínyencek hazájából, Franciaországból következik most néhány olyan finomság, amely a hazai asztalokon is gyakori vendég. De vajon melyiket mire használjuk?
Tudtad, hogy évente átlagosan 36 kg cukrot eszünk meg? És ez a mennyiség pedig egyre nő! Bár a szervezetnek egy bizonyos mennyiségű cukorra szüksége van, a túl magas cukorbevitel viszont nemcsak a testsúlyunkra, de az egészségünkre is kedvezőtlenül hat.
A legtermészetesebb mozdulattal mártogatjuk bele a virslit, kanalazzuk salátaöntetünkbe vagy húspácunkba a krémes és aranysárga mustárt. De mióta ismerjük és hogyan készítjük, hány változatban kóstolhatjuk ezt az ezerarcú ételízesítőt?