Elkészítés: Az avokádót hosszában félbevágjuk, és csavaró mozdulattal kettéválasztjuk. Vékonyan meghámozzuk, és apró kockákra vágjuk. A paradicsomok magját eltávolítjuk, és szintén apró kockákra vágjuk. Keverőedénybe tesszük, hozzáadjuk a majonézt, a sót, a borsot, a felkarikázott zöldhagymát, az aprított rozmaringot és a petrezselymet. Ezután jól összekeverjük, és 1-2 órára hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálaláskor az avokádókrémet tányérra halmozzuk, majd pár szelet avokádóval, és paradicsommal díszítjük. Friss pékáruval kínáljuk.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre