Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Vaníliás-mogyorós pohárkrém

MME MME
2/5
30 perc
bonyolult
átlagos
4 adag
Hozzávalók

Elkészítés

Előkészítés:A mandulát egy serpenyőben zsíradék nélkül aranybarnára pirítjuk, és egy tálon hűlni hagyjuk.

Elkészítés: A pudingot a tasakon található leírás szerint elkészítjük. A feléhez hozzáadjuk a mogyorókrémet, és simára keverjük. A krémeket felváltva desszertespoharakba rétegezzük - a vaníliással kezdve. A desszertet fogyasztásig hűtőszekrényben tároljuk. A csokoládét vízfűrdőben felolvasztjuk, majd a pirított mandulához keverjük. A masszát egy sütőpapíron (8 x 8 cm) elsimítjuk, és hagyjuk megszilárdulni. Mikor még nem szilárdult meg teljesen, egy hosszú késsel fékony szeletekre vágjuk. A teljes megyszilárdulás után, közvetlen tálalás előtt ezekkel diszítjük a krémdesszertet.

Ezek is érdekelhetnek