Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Töltött tojás háromszor (medvehagymás, újhagymás, pirospaprikás)

default user icon

Hozzávalók

  • 9 db tojás
  • 1 csokor medvehagyma
  • 1 tk őrölt füstölt paprika
  • 3 ek majonéz
  • 2 tk mustár
  • 2 szál újhagyma
  • bors

Elkészítés

    1. A tojásokat keményre főzzük, majd megpucoljuk és kettévágjuk őket.
    2. A medvehagymás tojáskrémhez kiszedjük 3 tojás sárgáját, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadjuk az apróra vágott medvehagymát és 1 evőkanál majonézt, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk, és mikor összeállt a krém, habnyomóval vagy egy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérjébe.
    3. A füstölt paprikás tojáskrémhez kiszedjük 3 tojás sárgáját, és villával összenyomkodjuk. Hozzáadunk 1 ek majonézt, a füstölt paprikát, és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk és mikor összeállt a krém, habnyomóval vagy egy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérjébe.
    4. Az újhagymás – mustáros tojáskrémhez kiszedjük 3 tojás sárgáját, és villával összenyomkodjuk. Az újhagymát nagyon apróra vágjuk, és hozzáadjuk a sárgákhoz. Ezután belekeverjük az 1 ek majonézt, és a 2 ek mustárt, majd ízlés szerint sózzuk és borsozzuk. Majd, amikor összeállt a krém, habnyomóval vagy egy kiskanállal visszatöltjük a tojásfehérjébe.

    NÉZD MEG AZ ELKÉSZÍTÉST VIDEÓN! >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

X

Nem ez a legjobb Töltött tojás háromszor (medvehagymás, újhagymás, pirospaprikás) recept?


Magazin