Tartármártás egyszerűen

default user icon
8 3.3/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 2 dl tejföl
  • kb. 1 dl majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • csipetnyi só
  • 1 csapott kávéskanál kristálycukor
  • csipetnyi őrölt feketebors

Elkészítés

    Elkészítés: A hozzávalókat tetszőleges sorrendben egy tálba tesszük, majd kb. két percen keresztül kikeverjük.

Megjegyzés

A majonéz illetve a cukor és só arányát mindenki a saját ízlésének megfelelően adagolhatja, érdemes a készítés során a megadott kis mennyiséggel kezdeni, és kostolás után javítani rajta.

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Barna 5 évvel ezelőtt
Az anyukámnak tökéletesre sikerült elsőre :))))
Rácz Zsuzsanna Fanni 6 évvel ezelőtt
Ez a recept gyors, egyszerű, és nagyon fincsi. Örülök hogy rátaláltam a mixer nélküli receptre, ugyanis az eszköz még beszerzésre vár. Pár csepp friss citromlével is isteni!
Veronika 6 évvel ezelőtt
A recept kiválo.A párom imádja,most szerette meg nagyon.
Rónafalvi Nelli 6 évvel ezelőtt
A hozzávalók aránya így tökéletes, ahogy a receptben van. Isteni lett. Köszönöm!
Jéger Alexandra 6 évvel ezelőtt
Ezt a receptet kerestem már rég ota.Köszönöm
Kenessey Katalin Judit 11 évvel ezelőtt
pár csepp citromlé mindenféleképpen csak javít rajta....
Kolláth Adrienn 11 évvel ezelőtt
Ha krumplisalátához készítem, teszek bele kevés almaecetet és majorannát. Teljesen megőrjít :-)
nyanyoci2 11 évvel ezelőtt
Kedves Ancsa néhány jó tanács: Só mellőzhető ebből a mártásból, viszont kristálycukor helyett porcukrot praktikusabb használni, fekete bors helyett fehér borsot, és igazán akkor lesz finom a tartár, ha pár csepp friss citromlevet is teszel bele.

Hasonló Receptek

Magazin