Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Makói rántott csirkemell hagymás tartármártással

> 90 perc
bonyolult
megfizethető
6 adag
Hozzávalók

Elkészítés

  1. A csirmellet vékony szeletekre vágjuk. Sós, zúzott fokhagymával ízesített tejben legalább 2 órán keresztül állni hagyjuk.
  2. A tojásokat felverjük, belekeverjük a megtisztított, kockára vágott vöröshagymát, sóval ízesítjük. A tejből kivett csirkemellszeleteket lisztbe forgatjuk, ezután a hagymás tojásba, majd zsemlemorzsába, végül újra a tojásos masszába is megforgatjuk, majd forró olajban kisütjük.
  3. A tartármártáshoz a tejfölt összekeverjük a majonézzel, a sóval, a mustárral, a cukorral és a citromlével, majd belekeverjük a lereszelt vöröshagymát, és ezzel, valamint ízlés szerinti körettel kínáljuk a bundás csirkemellet.

11 EGYSZERŰ TÖLTÖTT CSIRKEMELL A GÖNGYTÖLTTŐL A CORDON BLEU-IG >>> 

7 ISTENI PANÍR, HA UNOD A ZSEMLEMORZSÁT! >>> 

13 RAKOTT CSIRKEMELL RECEPT, AMIT KI KELL PRÓBÁLNOD! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss