Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Csupacsokis brownie

Hozzávalók

  • 25 dkg vaj
  • 20 dkg csoki (keserű)
  • 6,5 dkg liszt
  • 36 dkg kristálycukor
  • 1 tk sütőpor
  • 8 dkg kakaópor
  • 4 db tojás

Elkészítés

    1. Egy fémtálban, gőzfürdő fölött, folyamatosan kevergetve megolvasztjuk a vajat és a csokit, amíg szép fényes krémet kapunk.
    2. A tálat levesszük a gőzről, majd egymás után hozzákeverjük a száraz anyagokat: a lisztet, a cukrot, a sütőport és a kakaót. Egyenként hozzáadjuk tojásokat, és elkeverjük a csokis masszában.
    3. A kész tésztát 5 cm magas, kb. 25x25 cm-es vagy 18x30 cm-es tűzálló edénybe öntjük. A sütőt előmelegítjük 180 fokra, és alsó-felső sütésen, kb. 33-35 perc alatt megsütjük. A tűpróbánál a beleszúrt hegyes eszközre még kissé rátapad a csokis massza, de ne süssük tovább.
    4. Kivesszük a sütőből, és hagyjuk a tespiben kihűlni, majd egy süteményestálra vegy vágódeszkára helyezve egyforma kockákra vágjuk.

    9 ALAPSZABÁLY A TÖKÉLETES BROWNIE-HOZ>>> 

    9 BOMBAJÓ KEVERT SÜTI, HA CSAK EGY ÓRÁD VAN SÜTNI!>>> 

    11+1 BROWNIE VARIÁCIÓ, AMIT MUSZÁJ KIPRÓBÁLNOD!>>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin