Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Ropogós csirkecomb

MME MME
4.3/5
60 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A csirke felsőcombokat oldalt kicsit bevagdossuk, megsózzuk-borsozzuk, egy tálba tesszük. Néhány kanál olajjal meglocsoljuk, és néhány teáskanál darált erőspaprikát is hozzáadva kézzel összekeverjük, egyenletesen eloszlatva rajta a fűszereket (a bors és Erős Pista mennyisége természetesen attól függ, ki mennyire szereti a csípőset...) Bőrével lefelé sütőzacskóba tesszük a combokat, lezárjuk, a zacskót megszurkáljuk, és kb. 200 fokon 40-60 percen keresztül sütjük, a combok méretétől függően. Nem kell megfordítani, így a bőre finom ropogós pirosra sül.

Ezek is érdekelhetnek