Elkészítés: A csirke felsőcombokat oldalt kicsit bevagdossuk, megsózzuk-borsozzuk, egy tálba tesszük. Néhány kanál olajjal meglocsoljuk, és néhány teáskanál darált erőspaprikát is hozzáadva kézzel összekeverjük, egyenletesen eloszlatva rajta a fűszereket (a bors és Erős Pista mennyisége természetesen attól függ, ki mennyire szereti a csípőset...) Bőrével lefelé sütőzacskóba tesszük a combokat, lezárjuk, a zacskót megszurkáljuk, és kb. 200 fokon 40-60 percen keresztül sütjük, a combok méretétől függően. Nem kell megfordítani, így a bőre finom ropogós pirosra sül.
Szeretnél értesülni a Mindmegette legfrissebb receptjeiről? Érdekel a gasztronómia világa? Iratkozz fel most heti hírlevelünkre!
Feliratkozom a hírlevélre