Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Őrület! Napi 350 kalórián élt Shailene Woodley egy szerep miatt

default user icon
MME
A színészeknek egy-egy szerep kedvéért sok mindent be kell vállalniuk. Nem ritka, hogy hízniuk vagy éppen fogyniuk kell. Shailene Woodley-nak mindennél nagyobb önfegyelemre volt szüksége, hogy betartsa azt az extrém diétát, amelyet a Sodródás című film forgatásán kellett követnie.

A Csillagainkban a hiba című filmből ismert Shailene Woodley és a Mielőtt megismertelek című filmben szereplő Sam Claflin egy hajótörött párt alakít a Sodródásban. A magyar mozikban a héten bemutatásra kerülő film egy igaz történetet dolgoz fel, amelyben két fiatal Tahitiről Kaliforniába tart, de egy hatalmas vihar miatt hajótörést szenvednek. A férfi megsérül, így a nőnek egyedül kellett megküzdenie a természettel, hogy túléljék a Csendes-óceán legnagyobb viharát.

A forgatás nem éppen egy leányálom volt a színészek számára, szigorú diétát kellett követniük, hogy minél hitelesebben alakítsák a szerencsétlenül járt párt, akik 40 napig vesztegeltek a vízen. Woodley egy interjúban elmesélte, hogy mindössze napi 350 kalóriát ehetett.

- Két hétig egy lazackonzerv, néhány szem brokkoli és két tojássárgája - ez volt 350 kalória - nyilatkozta a The Timesnak Woodley. - Nagyon kemény volt. Én nem tudok elaludni, ha éhes vagyok, így kénytelen voltam egy pohár bort meginni, hogy elaludjak.

A színésznő azt is elmondta, hogy a filmben van egy jelenet, amikor egy doboz mogyoróvajat kézzel kanalaznak ki Sam Clafinnel, az arcuk pedig ragyog az örömtől. 

- Ez egy nagyon hiteles jelent volt, mert mind a ketten nagyon éhesek voltunk. Az a doboz mogyoróvaj, maga volt a mennyország - mondta Woodley, aki orvosi felügyelet mellett csinálta ezt az extrém diétát.

A színésznő arról is mesélt korábban, hogy a szigorú étrend ellenére élete egyik legnagyobb élménye volt a forgatás. A felvételek előtt sokat beszélt Tami Oldhammal, akinek a történtét bemutatja a film és Sam Claflinnel még vitorlásleckéket is vettek, hogy minél hitelesebben alakítsák szerepüket.

23 KILÓT HÍZOTT ÉS DEPRESSZIÓS LETT AZ OSCAR-DÍJAS SZÍNÉSZNŐ >>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENTESEN MEGHÍZOTT CHRISTIAN BALE >>> 

STALLONE EXTRÉM DIÉTÁVAL KÉSZÜLT ÉLETE FILMJÉRE >>> 

Ezek is érdekelhetnek