Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Felismerhetetlen! Döbbentesen meghízott Christian Bale

default user icon
MME
Megdöbbentő átváltozásnak voltak szemtanúi, akik a Torontói Filmfesztiválon látták a Batmen és az Amerikai Pszicho főszereplőjét - ha egyáltalán felismerték. Christan Bale ugyanis közel 30 kilót szedett magára, alig fél év alatt. Azt is elárulta hogyan.

Bale új filmjében Dick Cheney-t, az USA egykori alelnökét alakítja, és a szerep megkívánta, hogy igen rövid idő leforgása alatt felszedjen nem kevés plusz kilót. Hogy mi a titok? Állítása szerint a rengeteg pite!

Azt tudjuk egy ideje, hogy Christian Bale elképesztő átváltozásokra képes: A Gépész című film kedvéért, amelyben egy inszomniás mozigépészt alakít, 2004-ben 30 kilót fogyott. A gépész forgatására készülve csaknem kiürültek szervezetének testzsír-tartalékai,  almán és tonhalkonzerven élt. 

Fél évvel később, a Batman: Kezdődik! forgatására pizzával,  jégkrémmel és persze rengeteg edzéssel gyúrta fel magát. Ezután adott egy kis pihenőt a fizikumának, hogy aztán 2011-ben újra lesoványodjon: a Harcos című filmben ő alakította főszereplő boxoló Mark Wahlberg drogfüggő testvérét - igen hitelesen.

2 év múlva újra a hízásra adta a fejét: az Amerikai botrányban, a meglehetősen kövér, és a kopaszságát szánalmas pepivel takaró színész, Irving Rosenfeld szerepét kapta meg.

 DÖBBENETESEN LEFOGYOTT NIGELLA LAWSON: 4 RUHAMÉRET A KÜLÖNBSÉG! >>> 

Ezek is érdekelhetnek

Friss