Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Íme Melissa McCarthy diétája! Így fogyott 45 kilót a Szívek szállodája sztárja

default user icon
MME
A rajongók csak ámulnak Melissa McCarthy fogyásán. A Szívek szállodája című sorozatban Sookie-t alakító színésznő öt év alatt 45 kilót fogyott le. De vajon, hogyan érte el a sztár ezt a bámulatos eredményt?

Melissa McCarthyt gömbölyded, végtelenül bájos színésznőként ismerte meg a világ. A sztár sosem tartozott a vékony alkatú színésznők közé, ám 2012-ben úgy döntött változtat az életmódján. Az orvosa ugyanis közölte vele, hogy ha így folytatja, akkor az hosszú távon az egészségére mehet.

"Mindig is foglalkoztatott a súlyom, és mikor ezt végre fejben elengedtem, és csak a feladatokra koncentráltam, akkor, csodák csodájára, a kilók is elkezdtek leolvadni. Minden nap 20-30 percet kocogok, és sokkal egészségesebben étkezem. Ez nagyon nehéz, de sokkal jobban érzem magam így."

De pontosan mit is jelent az, hogy Melissa McCarthy egészségesebben étkezik? A színésznő étrendje a magas fehérjetartalmú és alacsony szénhidráttartalmú ételekre épül.

Melissa olyan fehérjedús ételeket fogyaszt, mint például a csirkemell, hal, tojás. Az ételeket pedig olívaolajjal, vagy kókuszzsírral készítette el. A diétájában nagy szerepe van a citromos víznek is. A színésznő minden étkezés előtt elfogyasztott egy pohárral, amelytől telítettebbnek érezte a gyomrát és kevesebbet evett. A Mike és Molly sztárja emellett napi két csésze zöld teát is megivott még.

McCarthy számára a legnagyobb kihívás az volt, ha két étkezés között megéhezett. Magas rosttartalmú ételek fogyasztásával próbált az éhségérzetén csökkenteni. Friss gyülömcsöket, zöldségeket, dióféléket, magvakat fogyaszott. 

Persze a diéta mellett McCarthy rendszeresen edz is. A napi 20-30 perces futás mellett edzőterembe is jár és jógázik is.

Az eredmény mindenesetre valóban önmagáért beszél. A színésznő öt év alatt három ruhaméretet fogyott. 

ÍGY FOGYOTT LE MELISSA MCCARTHY, JOHN GOODMAN ÉS JONAH HILL >>> 

RÁ SEM ISMERSZ, ANNYIRA LEFOGYOTT MARIAH CAREY >>> 

ELKÉPESZTŐ! 16 KILÓT FOGYOTT A PRETTY LITTLE LIARS SZTÁRJA >>> 

FELISMERHETETLEN! DÖBBENETESEN LEFOGYOTT A MÁSNAPOSOK SZTÁRJA >>> 


Ezek is érdekelhetnek

Friss