Keress receptre vagy hozzávalóra

Részletes kereső

Gesztenyetorta egyszerűen

MME MME
1 4/5
15 perc
egyszerű
átlagos

Elkészítés

Elkészítés: A gesztenyemasszát áttörjük. A tejszínhabpótló porhoz a tejet kis adagokban hozzáadjuk, majd kézi habverővel sűrű krémmé keverjük. (Figyelem, az elkészítési útmutató általában 1 csomaghoz 1,5 dl tejet ír, de itt nem kell ennyi!) Ezután az áttört gesztenyemasszát apránként belekeverjük, majd erőteljes mozdulatokkal sima, könnyü, habos masszává dolgozzuk.
A piskótát 3 lapba vágjuk, majd egyformán megkenjük a krémmel. A külsejét is bevonjuk vele. Díszítésként megszórjuk színes tortadarával, vagy apró színes cukorkákkal.

Megjegyzés

Nem tartalmaz nehéz vajas krémet. A gesztenyeimádók kedvence lehet. - MME

Ezek is érdekelhetnek

Friss