Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Céklás-diós csirkesaláta

default user icon

Hozzávalók

  • 30 dkg csirkemell
  • 2 db cékla (közepes)
  • 15 dkg dió
  • 3 ek majonéz
  • 2 dl tejföl
  • 1 ek citromlé
  • fehérbors

Elkészítés

    1. A céklát megmossuk, alufóliába csomagoljuk, majd 200 fokon, 1 óra altt megsütjük.
    2. A csirkemellfilét felcsíkozzuk megsózzuk-borsozzuk, és egy kis forró olívaolajon megpirítjuk. 
    3. A diót durvára rötjük, és összekeverjük az apróra kockázott céklával és csirkehússal.
    4. A majonézt a tejföllel és a citromlével összekeverjük, sózzuk, borsozzuk - kóstoljuk - majd a csirkehúsos keverékre öntjük. Tálalásig a hűtőbe tesszük, hogy az ízek összeérjenek.

      6+1 DOLOG, AMIÉRT IMÁDJUK A CÉKLÁT >>> 

      SOKKAL TÖBB, MINT SAVANYÚSÁG: 15 TIPP, HOGY MIT KEZDJ EGY FEJ CÉKLÁVAL >>> 

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin