Keress receptre vagy hozzávalóra

Augusztusi menüajánló

Hétről hétre, napról napra ötleteket és tippeket kaphattok, mi legyen az ebéd vagy a vacsora.
Heti menü – 2014 augusztus 25-31.

Előétel: Tárkonyos karfiolleves
Főétel: Tepsis hús gombás raguval
Desszert: Szőlő
Vegetáriánus ajánlat: Szilvásgombóc szilvalekváros öntettel

Előétel: Pikáns korhelyleves
Főétel: Paprikás csirke galuskával
Desszert: Paprikás-sajtos teasütemény
Vegetáriánus ajánlat: Újburgonya paprikásan

Előétel: Füstös zöldbableves
Főétel: Borjúszelet sóskamártással
Desszert: Gyümölcsjoghurt
Vegetáriánus ajánlat: Dödöle sóskamártással

Előétel: Pudingos-tejszínes almaleves
Főétel: Zöldborsófőzelék rántott párizsival
Desszert: Körte
Vegetáriánus ajánlat: Zöldborsófőzelék zabpehellyel sűrítve

Előétel: Sáfrányos burgonyakrémleves
Főétel: Csípős kolbászos pizza
Desszert: Epres mascarpone-jégkrém
Vegetáriánus ajánlat: Édesköményes-zelleres vékony pizza

Reggeli: Ízletes tojáskrém friss kenyérrel, paradicsommal, citromos teával
Előétel: Cibereleves
Főétel: Betyáros rakott krumpli
Desszert: Almás pite
Vacsora: Bundás melegszendvics egy kellemes fröccsel
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-tojásos rakott krumpli

Reggeli: Körözött zsemlével, paprikával, paradicsommal, gyümölcsteával
Előétel: Újházy tyúkhúsleves
Főétel: Aszalt szilvás húsos káposzta
Desszert: Habos citromtorta sütés nélkül
Vacsora: Mártogatós sült camembert pohár sörrel
Vegetáriánus ajánlat: Bazsalikomos-parmezános tésztasaláta

Heti menü – 2014 augusztus 18 - 24.

Előétel: Hideg meggyleves
Főétel: Paprikás krumplitál kolbásszal, kovászos uborka
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Mediterrán rakott krumpli

Előétel: Könnyű minestrone leves pestós focacciával
Főétel: Bolognai lasagne
Desszert: Genova fagyikehely
Vegetáriánus ajánlat: Spenótos-ricottás lasagne

Reggeli: Lágytojás, rozsos zsemle, tea
Előétel: Gombás-húsos palacsinta
Főétel: Almás-sajtos rakott csirkemell
Desszert: Somlói galuska
Vacsora: Füstöltsajtos tésztasaláta
Vegetáriánus ajánlat: Gombás felfújt

Előétel: Fehérboros tojásleves
Főétel: Sajtos pulykamell paprikás kelbimbóval
Desszert: Szilva
Vegetáriánus ajánlat: Csőben sült sajtos kelbimbó

Előétel: Vörösboros fejtett bableves csülökkel
Főétel: Túrós csusza pirított szalonnapörccel
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Túrós tésztarakottas

Reggeli: Reggeli melegszendvics
Előétel: Gulyásleves Nani módján
Főétel: Krumplis lángos pofonegyszerűen
Desszert: Mascarponés dinnyekehely
Vacsora: Szalámis tál
Vegetáriánus ajánlat: Káposztás lángos

Reggeli: Friss zsemle vajjal, eperlekvárral, kakaóval
Előétel: Tejfölös karalábéleves
Főétel: Körmös-csülkös pacal csípős ecetes paprikával
Desszert: Hóvégi almáspite
Vacsora: Májkrémes töltött tojás melegen
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos gombapörkölt

Heti menü – 2014 augusztus 11 - 17.

Előétel: Olcsó kukorica-krémleves
Főétel: Gombás-tejszínes csirke párolt rizzsel
Desszert: Görögdinnye
Vegetáriánus ajánlat: Spárgás-gombás rizottó

Előétel: Fejtett bableves csipetkével
Főétel: Babos-batyus hús
Desszert: Szilvás pite
Vegetáriánus ajánlat: Babpuding tormamártással

Előétel: Egyszerű nyári gombaleves
Főétel: Tejfölös paprikás krumpli nokedlivel
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Krumplifőzelék paprikásan

Előétel: Tartalmas lebbencsleves gyorsan
Főétel: Kelkáposztafőzelék bélszínrolóval
Desszert: Málnadzsemmel töltött fánk
Vegetáriánus ajánlat: Vegetáriánus rakott kel

Előétel: Fokhagymás zellerkrémleves szerecsendióval
Főétel: Túrós-tejfölös sztrapacska sült szalonnával
Desszert: Főtt kukorica
Vegetáriánus ajánlat: Tejfölös sztrapacska

Reggeli: Diós halpástétom hagymás-sajtos baguette-tel, frissen facsart gyümölcslé
Előétel: Krémes gyümölcsleves főzés nélkül
Főétel: Füstölt sajt alatt sült karfiolos csirke
Desszert: Sárgadinnye
Vacsora: Svédgomba pofa seritallal
Vegetáriánus ajánlat: Angol sörös melegszendvics

Reggeli: Kaszinótojás friss péksüteménnyel
Előétel: Gazdag húsleves
Főétel: Parmezános bécsi szelet vegyes körettel
Desszert: Barackos joghurttorta
Vacsora: Burgonyás zöldség bolognai módra, pohár rozé borral
Vegetáriánus ajánlat: Rántott sajt párolt rizzsel, tartármártás

Heti menü – 2014 augusztus 04 - 10.

Előétel: Tárkonyos tojásleves
Főétel: Borsópaprikás galuskával
Desszert: Fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Kakukkfüves gombapaprikás

Előétel: Hideg őszibarackleves kávéhabbal
Főétel: Almás-barackos csirkemelltekercs tejszínes burgonyapürével
Desszert: Barackos kocka
Vegetáriánus ajánlat: Barackos zöldbabsaláta

Előétel: Curry-s pulykaleves
Főétel: Almás-virslis egytál rukkolával és gyöngyhagymával
Desszert: Sárgadinnye
Vegetáriánus ajánlat: Rántott karfiol majonézes krumplival

Előétel: Tejszínes lencseleves
Főétel: Zsályás-citromos csirkemell fűszeres sült krumplival
Desszert: Őszibarackos gyümölcsrizs csokipudinggal
Vegetáriánus ajánlat: Gombás-fűszeres tepsis krumpli

Előétel: Májgombócleves
Főétel: Rakott kel gerslivel
Desszert: Madártej
Vegetáriánus ajánlat: Rakott kel hagymás babbal

Reggeli: Croque madame (francia melegszendvics)
Előétel: Karfiolleves grízgaluskával
Főétel: Dorozsmai molnárponty
Desszert: Csokimázas rakott palacsinta
Vacsora: Bajor saláta, persze habzó sörrel leöblítve
Vegetáriánus ajánlat: Vega töltött cékla

Reggeli: Krémsajtos tojáskrém friss kenyérrel, gyümölcstea
Előétel: Tárkonyos-citromos csirkeleves
Főétel: Tejfölös-zöldséges őzragu zsemlegombóccal
Desszert: Barackos túrógolyók csokiba mártva
Vacsora: Kacsamájpástétom karamellizált dióval, császárzsemlével, rozéval
Vegetáriánus ajánlat: Nagyon nyári töltött padlizsán

Heti menü – 2014 július 28 - augusztus 03.

Előétel: Metélőhagymás kukoricakrémleves
Főétel: Bácskai rizseshús kovászos uborkával
Desszert: Dinnyesaláta fetával
Vegetáriánus ajánlat: Zöldséges rizottó

Előétel: Gulyásleves
Főétel: Töltött paprika
Desszert: Dobos torta
Vegetáriánus ajánlat: Padlizsánkrémmel töltött paprika

Előétel: Zöldborsóleves csirkemájjal
Főétel: Gombapaprikás szalonnával, galuskával
Desszert: Puncsos mignon
Vegetáriánus ajánlat: Tojásos gombapörkölt

Előétel: Mazsolás-boros almaleves forró napokra
Főétel: Zöldbabfőzelék fasírttal
Desszert: Fagylalt
Vegetáriánus ajánlat: Zöldbabfőzelék gombafasírtal

Előétel: Burgonyaleves virslivel
Főétel: Fekete kagyló fehérboros spagettivel
Desszert: Őszibarack
Vegetáriánus ajánlat: Borsós-paradicsomos-mozzarellás tésztagratin

Reggeli: Hamis körözött, pirítós, jeges tea
Előétel: Hideg zellerkrémleves
Főétel: Paprikás csirkével rakott palacsinta
Desszert: Albán krémes
Vacsora: Berni virsli vágott zsemlével, paradicsomsaláta, pohár sör
Vegetáriánus ajánlat: Diós zellerkrém pirítóssal, friss salátával tálalva

  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ajánlott receptek és cikkek

Hozzászólások

Magazin