Keress receptre vagy hozzávalóra
Recept feltöltés

Aszalt szilvás csirkemáj

default user icon
5/5

Hozzávalók

  • Hozzávalók:
  • 1 fej hagyma
  • kevés olaj
  • 1 marék aszalt szilva
  • 1 marék aszalt sárgabarack
  • 1-2 kanál méz
  • 50 dkg csirkemáj
  • ételízesítő
  • bors
  • 2 dl tejföl
  • mustár

Elkészítés

    Elkészítés: A hagymát felkockázzuk, és megdinszteljük kevés olajon. Beletesszük az aszalt szilvát, a feldarabolt sárgabarackot és 1-2 kanál mézet, amit megkaramelizálunk kicsit, hozzáadjuk a májat (egészben vagy darabolva, ízlés szerint), borsozzuk, ételízesítőt is adunk hozzá, majd kevés vizet öntünk alá, és főni hagyjuk.

    Ha a máj megpuhult, tejfölös-mustáros keverékkel sűrítjük, majd párolt rizzsel tálaljuk.

Megjegyzés



Fotó: AS

MME
  • Kinyomtatom
  • Elküldöm

Ezek is érdekelhetnek

Promóció

Hasonló Receptek

Magazin